Bellavita yövoide Hajusteeton 75 g

A-vitamiinia sisältävä hajusteeton voide, jossa on rasvaisempi voidepohja. Elvyttää ja ravitsee kuivaa ihoa antaen sille kimmoisuutta ja joustavuutta. Voitele säännöllisesti kasvot, kaula ja dekolteealue, jossa voide ylläpitää ihon hehkua ja nuorekkuutta.
Pakkauskoko:
75 g
Markkinoija:
Orion Oyj
Tuotetta varastossa
SKU:
9298506
13,74 €
183,20 € / 0.0750
A-vitamiini auttaa silottamaan ryppyjä ja juonteita sekä vaikuttaa UV-säteilyn aiheuttamiin valovaurioihin häivyttäen iholäiskiä

Voitele säännöllisesti kasvot, kaula ja dekolteealue. Laita joka ilta voidetta puhdistetulle iholle. Kun A-vitamiinivoiteen käyttö aloitetaan, asteittainen aloitus on tärkeää: Voidetta tulee käyttää joka toinen tai kolmas ilta. Tuotetta levitetään puhtaalle iholle ohuesti. Joukkoon voi sekoittaa kosteuttavaa perusvoidetta, jos iho tuntuu liian kuivalta. Käyttökertoja lisätään vähitellen ihon tuntuessa hyvältä. Kun iho on tottunut retinoliin, voi retinolivoidetta käyttää aamuin illoin.

null

AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, ISOPROPYL MYRISTATE, CERA ALBA, PETROLATUM, SORBITAN SESQUIOLEATE, BAKUCHIOL, RETINOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYSORBATE, PHENOXYETHANOL, BHT, BHA
Tärkeä tietää retinolivoiteista

Tehonsa vuoksi retinoli voi aiheuttaa aluksi ihoreaktioita kuten ihon punoitusta ja kuivuutta. Kun aloitat A-vitamiinivoiteen käytön:

Käytä voidetta joka toinen tai kolmas ilta
Sekoita joukkoon kosteuttavaa perusvoidetta
Lisää käyttökertoja vähitellen
Ihon reaktioita on hyvä seurata käytön aikana, sillä käyttökertoja saattaa joutua harventamaan esimerkiksi vuodenaikojen vaihtelun mukaan.
Ei sovi raskaana oleville ja imettäville.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

75g